Pris 

Alla våra priser är angivna i SEK inklusive moms 25 %.

Reklamationer.
Vi levererar alla kläder i befintligt skick.
Vi tvättar och synar alla plagg så noga vi kan och skriver ut de eventuella fel vi hittar, men det kan ändå finnas någon liten början till ett hål eller mycket liten fläck som vi missat.
Man bör tänka på att alla kläder är använda och på de äldre kläderna måste man ha i åtanke att de trådar de är hopsydda med kan vara sköra. Det betyder att om man har otur så kan plaggen gå upp i sömmar efter en tid eller om man tränger på sig ett plagg men det är oftast bara att laga så kan man använda plagget igen.

Vi tar inte ansvar för varan efter att varan lämnats till posten. Vill du vara säker på att få pengar tillbaks vid skada eller förlust av vara på vägen till dig bör du välja rekommenderad postgång.

Följande reklamationer gäller endast vid rekommenderad postgång

  • Om varan inte kommer fram till dig inom några vardagar och du misstänker att den kommit bort i leveransen hör du av dig till oss så snart som möjligt för att vi ska kunna kontrollera om så skett. Om vi misstänker att varan försvunnit i postgången gör vi på Deåsånt en anmälan på www.posten.se.
    Det går att spåra en rekommenderad försändelse. Har varan försvunnit i postgången får du kostnaden för varan tillbaks så fort som posten har utrett ärendet.
  • Om varan kommit fram till dig skadad hör du av dig till oss så snart som möjligt sedan gör du en skadeanmälan med bild på emballage och vara på www.posten.se. Har du inte tillgång till dator och kamera går du in på närmaste postkontor med hela paketet så får de hjälpa dig göra en anmälan. När posten har utträtt ärendet kontaktar vi dig för vidare information. Är det i postgången varan skadats får ni tillbaka utlägg för vara.

Här nedanför kan du se postens gång för reklamationer

Postens checklista – innan du reklamerar

  • Om det du skickat har ett brev-id eller ett kolli-id (det står i så fall på ditt kvitto) kan du spåra det.
  • Den som har skickat brevet eller paketet bör vara den som gör reklamationen. Han eller hon har alla inlämningsuppgifter och kvitton. Men om reklamationen rör en skada är det bäst att mottagaren reklamerar, eftersom han eller hon har det skadade godset.
  • När du reklamerar, var noga med att fylla i alla uppgifter som behövs, till exempel brev-id eller kolli-id (de finns i så fall på ditt kvitto), ordentlig beskrivning av innehållet i paketet och så vidare. Om din reklamation rör ett skadat paket ska du behålla allt emballage och innehåll, så att vi vid behov kan besiktiga det. Tänk på att adresskortet ska sitta kvar.
  • Våra villkor är uppdelade för direktbetalande kunder respektive avtalskunder.

När du har reklamerat
När vi har tagit emot din reklamation skickar vi en bekräftelse. Om vi skulle behöva mer information, till exempel om kvitton eller fakturaunderlag, hör vi av oss till dig. Annars kontaktar vi dig när vår utredning är klar.

Om du inte blir nöjd med det besked du får i samband med att din reklamation avslutas kan du kontakta Kundombudsmannen.

 

Ångerfrist
Du får enligt distansavtalslagen ångra köpet inom 14 dagar efter det att köpet godkänts. Detta gäller endast om varan och är i huvudsakligen oförändrat skick och oanvänd. Ångerrätten gäller inte för underkläder och badkläder. Kunden står för kostnaden för returfrakten och ansvarar för att varan packas på bästa sätt så att den inte kommer till skada under frakten. När vi på Deåsånt fått varan och godkänt dess skick betalar vi tillbaks din kostnad för varan utom fraktkostnaden.
Var vänlig kontakta alltid oss på Deåsånt för vägledning vid returer.